Dørene er slået op til årets mest prestigefyldte event på dansk grund - dette skete da arrangørerne bag Copenhagen Games officielt lukkede de hungrende gamere ind, som havde trodset dagens fantastiske solskinsvejr og i stedet var mødt op til åbningen klokken 14:00.

De fleste borde og stole står dog stadig øde hen, men dørene i indgangspartiet lader stille og roligt hallen fylde med frisk luft, da der hele tiden ankommer flere og flere.

Dette betyder selvfølgelig, at Gaming.dk også har meldt sin ankomst - dog ikke særlig talstærkt endnu, men jeg kan forsikre Jer om, at vi både har folk i flyvere, biler og tog på vej mod hovedstaden for at levere en suveræn dækning, både skriftligt og via video.

For de garvede læsere vil der ved dette event blive lavet lidt om i dækningen af kampene, da vi har fået vores matchticker op at køre. Selvom den driller lidt med flag til tider, så har den bestemt lettet byrden med opsætning af tabeller, og dette vil alt andet lige betyde færre nyheder, men dem der kommer, vil indeholde en større portion kvalitet.

Vi slutter af med et par enkelte skud fra den endnu tomme hal, men frygt ej, holdene er på vej.

Indgangspartiet

CS:GO scenen

Tilfældig del af hallen