De første to runder af gruppespillet er i skrivende stund ved at nærme sig sin slutning. Dette betyder, at det nu står klart, hvem der støder sammen i henholdsvis upper- og lowerbracket finalen i hver gruppe. Dette er lige med undtagelse af gruppe A og B, hvor der kun befinder sig tre hold - her er Titan allerede videre, mens Ninjas in Pyjamas fører stort over naptoR.factory.

Dagen startede ud med lange forsinkelser, og kampen på scenen mellem Expert Gaming og fm eSports startede sågar først 2½ time efter planlagt kampstart. Dette blev dog også et tæt opgør men endte i sidste ende med, at det britisk baserede mandskab hev sejren hjem.

Derudover er der ikke det store at berette om udover et par små overraskelser fra de danske mandskaber, Bango-I-Karise, FIXNATION og oXzone, som slog deres respektive modstandere fra KapinA, AGENT.no og Coyotes.

Kampene kan som sædvanligvis findes i kampoversigten her på Gaming.dk, hvor vi poster GOTV som kommentarer til kampene. Den officielle stream er også kørende, efter lyden blev tilpasset tidligere på dagen, og den kan følges herunder.