Da de første kampe skulle starte i formiddags, var der store problemer med serverne, som crashede når spillerne joinede dem. Nogle af kampene kom først i gang over to timer senere end planlagt.

Enkelte læsere har muligvis bemærket, at nogle af kampene, som skulle starte klokken 21:00, endnu ikke har haft sit startskud. Dette skyldes, at nogle af de nye servere, som arrangørerne har skaffet, ikke vil loade cfg'en. Dette er blandt andet gået ud over Tricked og Publiclir.se.

Gaming.dk har været i kontakt med admingruppen, som satser på at kampene kan starte om små fem minutter.

Opdatering klokken 23:17*

Lige som det hele begyndte at køre, så crashede samtlige servere. Spillerne venter stadig på de kommer op igen.

Opdatering klokken 00:05**

Man kan vist roligt sige, at det har været en hektisk første dag ved Copenhagen Games. Blot to kampe, som skulle starte klokken 21:00, er i skrivende stund færdigspillet, mens andre lige er startet. Grundet servernedbrud er holdene dog tvunget til at spille på online servere, hvilket nogle hold har gjort nytte af. Der er dog stadig et hidtil ukendt antal kampe, som er udskudt til fredag klokken 10:00, hvilket betyder, at hele tidsplanen rykkes. De kampe, der oprindeligt skulle starte klokken 10:00, rykkes til klokken 13:00. Vi forsøger selvfølgelig at holde Jer opdaterede, når vi ved hvilke kampe, der bliver rykket. Matchtickeren bliver også opdateret med resultater og nye kamptidspunkter.