Lørdag morgen klokken 10:00 går det løs, når kvartfinalerne skydes i gang. Alle favoritterne har indtil nu præsteret og er kommet sikkert videre. Den mest åbne kamp stod mellem Reason Gaming og 3DMAX, som da også skulle ud på tre maps og overtid, før Reason Gaming løb med sejren.

Men nu skal otte hold koges ned til fire og et af de hold, der skal forlade turneringen er fnatic eller dignitas. Der er flere aspekter i denne kamp, som gør den interressant, og et af dem er, at fnatic sejrede sidst holdene mødtes ved DreamHack Invitational tidligere på året. Sejren lød på hele 16 - 5, hvilket, set på papiret, er rigtig overlegent.

Det er dog vigtigt at kigge på holdenes form, for fnatic kan have nok så meget styr på danskernes spil, men hvis de individuelt ikke præsterer, så må de forberede sig på et exit fra CS:GO turneringen ved Copenhagen Games 2014. Danskerne har præsteret rigtig godt på det seneste, og i sær titlen som vindere af fragbite Masters 2014 har gjort, at mange anser dignitas for et top 4 hold i verden.

dignitas ved Copenhagen Games:

2 - 0 vs. Falconax
2 - 0 vs. Bango-I-Karise
2 - 0 vs. fm-eSports
2 - 0 vs. H2k Gaming

fnatic ved Copenhagen Games:

2 - 0 vs. LORD$NEVERDIE
2 - 0 vs. Karnage eSport
2 - 0 vs. Tricked
2 - 0 vs. Publiclir.se

Der er ingen af holdene, som rigtig er blevet presset i løbet af turneringen - Tricked formåede dog at hive henholdsvis 10 og 12 runder hjem i de to maps mod fnatic. Danskernes største modstand var i de_nuke mod fm-eSports, men alt i alt har de to hold ikke været sat på prøve for alvor endnu.

Mit bud på et udfald af kampen er en 2 - 1 sejr til dignitas. Med deres seneste form i mente og i sær deres imponerende CT sider ser det svært ud for fnatic inden denne kamp. Danskerne har dog en tendens til at være lidt sløve i starten, og derfor vinder fnatic første map, mens dignitas tager de næste to.

Kampen bliver spillet på scenen og kan følges på nedenstående stream fra klokken 10:00.

De tre andre kvartfinaler spilles ligeledes klokken 10:00, og de kan findes i vores matchticker. Her er der flere interessante opgør i vente, blandt andet LGB eSports mod Virtus.pro, som bliver en gentagelse af semifinalen ved EMS One Katowice, der endte med at blive en rigtig intens fight.