Dag fire her Copenhagen Games 2014 er ikke mange timer gammel, men allerede nu har vi været vidner til første overraskelse. Mens dignitas og fnatic kæmper en intens kamp på scenen, gik opgøret mellem Titan eSport og Team LDLC hen og blev utrolig interessant også.

Klokken 10:00 blev kvartfinalerne skudt i gang. De mange deltagende hold i Counter-Strike: Global Offensive turneringen var blevet kogt ned til otte - blandt disse var henholdsvis Team LDLC og Titan eSport, der mødtes i en rigtig fransk duel.

Allerede fra startfløjt var opgøret mellem Team LDLC og Titan eSport en rigtig gyser. Første map var de_train, som mundende ud i en noget overraskende 16 - 14 sejr til Team LDLC. Næste map på programmet var så de_mirage.

Igen var det en utrolig tæt kamp, men især Hovik "KQLY" Tovmassian og Mathieu "Maniac" Quiquerez gjorde livet utrolig surt for Titan eSport, der ikke havde en chance for at gøre noget.

Eftersom Virtus.pro ligeledes vandt deres kvartfinale 2 - 0 mod LGB eSports, er det en semifinale mellem Team LDLC og Virtus.pro, som er i sigte.