De fire kvartfinaler, som startede klokken 10:00 lørdag formiddag, er nu afsluttet. Vi har allerede berrettet om Titans nederlag til landsmændene fra LDLC - derudover gik både Ninjas in Pyjamas og Virtus.pro også videre.

Den mest spændende kamp, set med danske briller, var dog mødet mellem dignitas og fnatic. Dette gik hen og blev en sand gyser, hvor begge maps var ude i overtid, før danskerne med fantastisk samarbejde og vilde individuelle præstationer hev sejren i land.

Det betyder, at Henrik "FeTiSh" Christensen skal lede sine tropper igennem en ufattelig svær kamp mod Ninjas in Pyjamas. dignitas har mildest talt en elendig historik mod svenskerne, og sidst holdene mødtes ved en stor event var da ninjaerne kørte dignitas over i semifinalen ved EMS One Katowice.

Der er ingen tvivl om, at svenskerne dermed er store favoritter til at løbe med sejren. Det mener Danskespil også, da en svensk sejr giver 1,50 igen, mens en rød-hvid sejr giver 2,25 igen.

Kampen bliver spillet på scenen klokken 14:00, og den kan dermed følges på denne stream, hvis man ikke er at finde i Øksnehallen.

I den anden semifinale støder LDLC og Virtus.pro sammen. Polakkerne går ind til kampen som større favoritter end Titans bødler, da de kun giver 1,45 igen på oddset, mens franskmændene er helt oppe på 2,50. Det bliver også muligt at spille handicap på kampene. Dette kan gøres i Danskespil standen eller på deres hjemmeside.