Er du i tvivl, om du skal quitte skolen for at blive professionel League of Legends-spiller, men betyder karakterbladets blæktal alligevel noget for dig i sidste ende? Så skulle du måske overveje at booke en envejsbillet til Kina.

Her er verdens første League of Legends-college åbnet i byendelen Songjiang i Shanghai. Der har tidligere været uddannelsesinstitutioner der tilbød et tilvalg af LoL, men universitetet i Kina er altså den første af sin slags.

Skolen vil fremadrettet blandt andet optage elever fra byens omkringliggende universiteter samt applikanter udefra, som altså får mulighed for at specialisere sig i RIOTS kæmpesucces.

Skolens elever får ved uddannelsens begyndelse udleveret Alienware-computer med dertilhørende gear fra Razer, og som elev får du løbende undervisning i individuelle mechanics såvel som holdkompositioner.

Universitetet indeholder altså nøjagtigt de samme elementer som et ordinært campus med værelser, cafeteria og fællesområder. Yderligere har skolen ifølge den kinesiske nyhedsportal Sohu ligeledes hyret en professionel kostvejleder for at sikre, at de spirrende talenter får den rette kost indenbords under de mange timer foran skærmen.

Formålet med skolen er at sikre udviklingen af spillet samt udøverne deraf, og derfor tillader man også optagelsen af mindreårige, altså elever under 17 og som derfor er under RIOTs aldersgrænse for deltagelse af de officielle turneringer som LCS og OGN.

I Asien har professionelle eSportsudøvere stjernestatus og bliver broadcastet på deres egne TV-kanaler. Derfor har den koreanke TV-station OnGameNet ligeledes valgt at give en hånd med i promoveringen af skolens kommende spillere, der havde deres første besøg på skolen d. 7. april.

Hvornår skolen åbner er endnu uklart, men indtil da står Summoners Rift stadig åben.