LCS Spring Season er netop overstået i både Europa og Nordamerika, og nu venter et par ugers pause før det går løs med Summer Season. I denne periode har tre nye hold fra region mulighed for at komme ind i LCS, hvis de slår et andet LCS hold i Promotion Tournament. Andre hold bruger tiden på at se indad.

Og det er præcis hvad Counter Logic Gamings toplaner, Zach "Nien" Malhas, har gjort. Han udtaler i et interview med onGamers.com, at han ikke føler han har præsteret godt nok, til at være en del af holdet. Ligeledes har folks kritik af ham på forums samtidig med familie problemer, været med til at Nien nu har valgt at stoppe for CLG.

Se hele interviewet med Nien her.

Det kommer efter en sæson, hvor CLG har gjort det ganske fornuftigt. De har placeret sig solidt som Nordamerikas tredje bedste hold efter TSM og Cloud9, hvor holdet især har høstet godt af, at mandskabet hentede Marcel "dexter" Feldkamp og Zaqueri "Aphromoo" Black ind som henholdsvis Jungler og Support i vinters.

CLG har endnu ikke fundet en afløser for Nien, men oplyser på holdets hjemmeside, at man har sat søgningen i gang efter et nyt medlem. Holdet vil heller ikke udelukke, at deres Midlaner, Austin "Link" Shin, kan flyttes til Top, for at gøre plads til et ungt talent til Mid.

Det unge mandskab fortæller ligeledes i deres udmelding på holdets hjemmesiden, at Nien fortsat vil være på holdet som udskifter, og at muligheden for at Nien igen vil være at finde på holdet i fremtiden bestemt er en mulighed.