For få dage siden valgte et af Danmarks bedste Counter-Strike: Global Offensive hold, 3DMAX, at gå hver til sit. Dette kom i kølvandet af dårlige præstationer over en længere periode - allerede i dag er to af holdets spillere, Lukas "gla1ve" Rossander og Philip "aizy" Aiztrup, dog at finde på et nyt hold.

Da 3DMAX annoncerede deres splittelse, var to af holdets spillere, Mathias "MSL" Lauridsen og Nichlas "Nille" Busk, allerede tæt på at have fundet nye hold, men det var aizy og gla1ve, der gik hen og fandt nye græsgange først, eftersom ESC Gaming har taget dem ind i varmen.

ESC Gaming har leveret en noget blandet forestilling her på det sidste. Senest var holdet at finde ved Copenhagen Games 2014, hvor det blev til en 9.-16. plads. I dag er henholdsvis Peter "Inzta" Kragelund og Martin "cENTRYZ" Brandal så ikke længere en del af ESC Gaming.

Lineup:

  • Sune "crZy" Hansen
  • Lukas "gla1ve" Rossander
  • Jesper "tenzki" Plougmann
  • Morten "coloN" Johansen
  • Philip "aizy" Aiztrup

Gaming.dk har haft fingrene i holdkaptajn Sune "crZy" Hansen, der siger følgende omkring hans nye startfemmer.

Inzta leavede efter Copenhagen Games 2014. Jeg vil ikke rigtig gå i nærmere detaljer. Det er hans valg, og det må man respektere. Med cENTRYZ er det en anden sag. Vi stod og manglede en spiller, men så kun vores muligheder i aiztrup & gla1ve. Derfor blev vi nødt til at skille os af med cENTRYZ, der er ingen hard feelings, og han forstod 100% vores valg . Det har intet med hans skill eller noget at gøre. cENTRYZ er en vild spiller!

Yderligere fortæller crZy lidt om, hvorfor valget faldt på lige præcis de to danske spillere.

Puha, vi har haft mange tanker omkring, hvem den sidste skulle være, men vi følte, det her var det bedste valg for os. Grunden til valget faldt på de 2, er at de er 2 virkelig dygtige spillere. Personligt kan jeg rigtig godt med Lukas. Philip kender jeg ikke så godt endnu, men mon ikke han også klinger godt med resten af os :) Vi er i hvert fald rigtig glade for at have dem om bord!

Holdets første debut med disse fem spillere er ved det kommende The Blast #6, der bliver afviklet i slutningen af måneden.