Se en times vild underholdning med heftige skuddueller, lapdances og striptease, vilde biljagter og et par store "fails". Vi har nemlig optaget den første times spilletid i Grand Theft Auto V til PC'en. Spillet landede i nat kl. 01.00, og vi har spillet lige siden. Vi satte Shadowplay til at optage gameplay, og vi har nu lagt den første time op til jer, hvis I vil se med herunder.

Der er godt og vel 60 minutters gameplay, som er taget fra det første sekund. Der vil derfor være en lille spoiler af spillets åbningssekvens, men ikke mere end det. Efter de første 20 minutter åbner spillet sig op, og vi begynder at løbe lidt mere frit omkring. 

Herfra bliver det lidt mere vovet, og der skal advares om en NSFW (Not Sikkert For Work) sekvens på en stripclub med en privat dans. Efter de bare bryster skifter vi til brutal vold og viser, hvad GTA-spillene altid har gjort bedst ... død og masser af ødelæggelse. Videoen slutter med en lang og desperat bil/båd og helikopterjagt, som kan tage pusten fra enhver. 

Videoen er viser spillet med alle grafiske detaljer maxet ud i 1080p i 60 fps. Mums!

(Youtube degraderer desværre kvaliteten lidt, men spillet er virkelig lækkert, når du ser det med egne øjne!)