Eksplosivt er et fattigt ord, når Rico Rodriguez går på diktator-jagt i Just Cause 3. Vi har hidtil kun set flotte screenshots, men nu har Avalance Studios endelig leveret varen i form af en ekstrem gameplay-demonstration. Michael Bay kan godt gå hjem, og det sammen kan Rockstar og deres ellers eminente GTA-serie. Action bliver aldrig så højoktan, som det du kommer til at se i Just Cause 3. Alt er fanget ingame, og skal vi bedømme efter action-niveauet i forgængeren, Just Cause 2, så skal denne video nok være repræsentativ for din oplevelse af Just Cause 3. 

Ok ... spænd dig fast i stolen og tjek traileren ud herunder. 

Hvis du stadigvæk har luft til at læse med, kan vi fortælle, at Rico bliver sluppet løs "Holiday Season 2015", hvilket typisk svarer til sent november, tidligt december. Just Cause 3 udkommer til PC, Xbox One og PlayStation 4. 

Har du endnu ikke spillet Just Cause 2, skal det på det varmeste anbefales. Især PC-udgaven gør god brug af mods og en fuldstændig vanvittig multiplayerdel (lavet af spillets fans), som du kan se lidt fra herunder: