Senere i dag bliver den bedste League of Legends turnering skudt i gang. I alt 10 League of Legends mandskaber har kæmpet sig til en plads, og blandt disse finder man Origen, som har en dansker, Jesper "Niels HD" Svenningsen, ombord. Gaming.dk har fået en snak med ham forud for kampene.

En af de helt store favoritter i denne omgang LCS er Origen. Holdet, der tæller spillere som Enrique "xPeke" Cedeño Martínez, Maurice "Amazing" Stückenschneider, og selvfølgelig danske Niels HD, får deres debut i LCS klokken 19:00, når de møder Giants Gaming.

Lineup Origen:

  •  Paul "sOAZ" Boyer (Top)
  •  Maurice "Amazing" Stückenschneider (Jungle)
  •  Enrique "xPeke" Cedeño Martínez (Mid)
  •  Jesper "Niels" Svenningsen (ADC)
  •  Alfonso Aguirre "Mithy" Rodriguez (Support)

Hos den unge dansker er det let at spore glæden ved endelig at kunne udfolde sig blandt verdens bedste League of Legends spillere. Adspurgt omkring hans tanker og følelser var det en ordfattig Niels HD.

Sidder med lidt blandet følelser, men føler mig mest hyped up og klar til LCS. Det bliver dope as fuck, glæder mig helt vildt. Jeg tror, at det bliver en oplevelse.

Som allerede nævnt tidligere i artiklen spiller Niels HD side om side med et par erfarne gutter. Det betyder dog ikke så meget, som mange går og tror.

Folk spørger altid ind til det, men det betyder faktisk ikke så meget, som folk tror. Det er selvfølgelig rart at have nogle holdkammerater med erfaring, der kan give guide en lidt, hvis man har problemer med fx sceneskræk - ikke at jeg har det. 
En side som Danske Spil ser Origen som store favoritter til kampen mod Giants Gaming, og rundt omkring placerer folk dem højt på listen. Men ifølge Niels HD skyldes den høje placering diverse steder, at det er fans, der stemmer.
Folk ser os mest som favoritter, fordi det er en fanvote, men det er selvfølgelig vildt fedt, at folk tror så meget på os, som de gør. 
Origen gik smertefrit igennem EU Challenger Series og tabte kun en enkel kamp, men det er ikke meget, som holdet kan tage med videre til den bedste League of Legends turnering.
Der var kun middelmådige hold i Challenger Series. Selvom vi nogle gange havde problemer (fx mod RG i playoffs), så er vi et tusinde gange bedre hold nu. Holdene i LCS vil ikke lave samme fejl som i CS + de er bedre som et hold. Det eneste vi kan tage fra CS er nok oplevelsen og det at spille som et hold.
Forventningerne til det nye mandskab er som nævnt tidligere skyhøjt. Den første udfordring bliver dog at ende højt nok til at kvalificere sig til playoffs.
Jeg tror, at vi er et af de eneste hold (sammen med H2K og Fnatic), der spiller spillet, som det skal. Jeg mener, at vi har en god idé om, hvad man skal picke i metaen, hvordan man spiller laneswaps, og hvordan man får gode rotations. Vores største fjende er os selv.
Det er en lidt beskeden Niels HD, der runder af med at komme med sit bud på, hvor Origen vil være at finde pointmæssigt i slutningen af sæsonen.
Ved sgu ikke helt, hvor vi ender. Det eneste, der betyder noget, er playoffs. Best case scenario ville være at komme til Worlds. Nu må vi se.

Husk at det er senere i dag, at League of Legends Championship Series turneringen skydes i gang. Gaming.dk vil løbende bringe nyheder og relevant information op til kampstart.