Da vi her på Gaming.dk ønskede jer alle en god sommer lovede vi samtidig, at der ville komme til at ske rigtig lækre ting her på hjemmesiden.

Det er i dag sket, og vi er glade for at kunne byde jer alle velkommen til en bunke nye features, som fra dags dato vil gøre Gaming.dk endnu sjovere at besøge, endnu federe at bevæge sig rundt på og som ikke mindst vil fylde hjemmesiden med meget mere stof om gaming.

Man kan vel sige, at kongen inden for dækning af dansk e-sport er kommet i nye klæder. Designet på forsiden er nemlig ændret. Det er sket for at gøre plads til disse nye features:

  • Artikel slider
  • Ny opdeling af sektioner
  • Videosektion
  • Anmeldelsessektion
  • Søgefunktion

Bedre fokus på de store historier

Den mest synlige ændring, når man kommer ind på forsiden, er, at vi har kreeret en stor artikel slider med plads til fire vigtige historier. Slideren har plads til fire artikler, hvor der løbende vil komme spilanmeldelser, men også de største historier fra spilbranchen og fra e-sport verdenen.

Ny opdeling af sektioner

Den rutinerede Gaming.dk bruger vil vide, at hjemmesiden her begyndte som en ren og skær e-sport hjemmeside, hvor vi ikke skrev om andet end den kompetitive udøvelse af gaming. Det har dog ændret sig det seneste års tid, så derfor er nyhederne og artiklerne nu delt op i en e-sport sektion og en gaming sektion.

I e-sport sektionen kan du fortsat læse om alt det vigtigste inden for dansk e-sport. I gaming sektionen kan du i fremtiden læse om alt det vigtigste inden for spilbranchen - lige fra offentliggørelse af nye spil til seneste trailere.

Del dine gaming videoer

En af de helt store features, som I brugere kan boltre jer med, er en spritny videosektion. På forsiden har du måske allerede bemærket, at der pludselig ligger to videoer centralt placeret.

Men disse to videoer er blot toppen af isbjerget, for nu vi kan præsentere en decideret sektion, der udelukkende består af gaming videoer.

Altså en hel side, hvor du som bruger selv kan uploade en video, du kan kommentere andres videoer ligesom din egen video også kan kommenteres.

I det hele taget kan du i videosektionen få et overblik over alle de nyeste, sjoveste og fedeste trailere, film og videoer inden for gaming verdenen. Der er bare et enkelt mantra: Alle videoer er gamingrelateret på den ene eller anden måde.

Anmeldelser af spil og gaming gear

Også den anden store feature, som lander i denne omgang, sikrer, at der i fremtiden kommer mere gaming indhold på Gaming.dk. Vi har oprettet en hel sektion til anmeldelser af både spil, hardware og software.

Helt praktisk betyder det, at du i fremtiden vil blive fodret med de nyeste anmeldelser inden for gaming verdenen - hvad enten det er det nyeste spil eller det nyeste gaming gear på markedet - da anmeldelserne naturligvis også har fået en central placering på forsiden.

I anmeldelserne kan du som læser naturligvis se en vurdering af, hvor godt redaktionen eksempelvist mener, at PAYDAY 2 er, men som noget særligt kan du som bruger også bidrage med din egen karakter af spillet. Vores system udregner så brugernes samlede karakter.

Søg på livet løs

For at tilgå arkiverne her på siden, som hver dag bliver større og større, er der ligeledes oprettet en søgefunktion for hver sektion. Det smarte ved søgefunktionen er især, at du som bruger nøje kan udvælge en række søgekriterier, som søgemaskinen vil kunne huske.

På den måde kan du selv håndplukke de nyheder, artikler, videoer og anmeldelser, der er interessante for dig.

Hvor blev matchtickeren af?

Fortvivl ej. Vores matchticker, hvor du kan få overblik over nuværende, kommende og spillede kampe inden for e-sport verdenen,er ikke forsvundet. Den er blot blevet skubbet en smule længere ned på forsiden, så den daglige dækning med nyheder, artikler og anmeldelser ligger i toppen af forsiden.

Slå jer løs!

Er du en af de morgenfriske i dag, så er der god grund til også at komme tilbage senere i dag. Vi arbejder nemlig lige nu på højtryk for at fylde alle de nye features ud. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du som altid smide en kommentar til os.

Ellers er det bare med at slå sig løs og nyde de nye features her på Gaming.dk.