Den behårede og velkendte spiller fra Dignitas, Michael "Imaqtpie" Santana, har fra dags dato valgt ikke at forlænge hans kontrakt med team Dignitas. Dette kommer som en overraskelse for mange af Dignitas' fans. Endda efter tidligere på måneden, hvor Dignitas' træner, William "Scarra" Li, valgte at trække sig. Samtidig kom den overraskende meddelelse i går fra holdets nu forhenværende toplaner, Darshan "ZionSpartan" Upadhyaha, at han også forlader holdet, idet hans kontrakt udløb. Dermed står både Scarra, Imaqtpie og ZionSpartan nu som frie agenter. 

Imaqtpie er blevet meget populær inden for League of Legends scenen, efter han begyndte at streame. Med hans lange hår og meget energiske og humoristisk personlighed, er han blevet elsket af fans verden rundt. Mellem 20-30.000 fans følger ham hver gang, i det han streamer sin tur igennem solo queue, så muligheden for at gå fuldtids streamer er en åben mulighed for Imaqtpie. Men om Imaqtpie nogensinde vil komme til at spille LCS igen, er det store spørgsmål blandt mange fans.

Dignitas lineup er derfor følgende:

  •  Alberto "Crumbzz" Rengifo
  •  Danny "Shiphtur" Le
  •  Alan "KiWiKiD"Nguyen

Holdet har dog et stykke tid endnu til at finde de rette erstatninger til holdet, før forårssæsonen af den nordamerikanske LCS begynder næste år.