Spillerne fra myXMG, som her til aften har fået frataget deres sejr i League of Sharks, er i chok. Det skriver holdet i en fælles udtalelse til Gaming.dk, efter SharkGaming har besluttet at anerkende den sejr som eSpuma sikrede sig over myXMG i weekendens League of Shark turnering.

Sagen har skabt stor debat, både her på Gaming.dk, men også på SharkGamings egen Facebookside, da eSpuma i første omgang blev smidt ud af turneringen, men uden skudsikker bevisførelse. Nu er eSpumas sejr alligevel gældende, fastslår SharkGaming.

Den beslutning vækker undren hos myXMG spillerne, som også påstår, at SharkGaming tilsyneladende ikke har været i kontakt med holdet - selvom SharkGaming tidligere i dag fastslog, at de ville finde et kompromis i samarbejde med de to hold.

Vi synes beslutningen er så mærkelig som noget kan blive. Vi har ALDRIG været i kontakt med SharkGaming om en fælles beslutning mellem os og eSpuma. Vi fik den nye League of Sharks admin på TeamSpeak, Malte "HERDEN" Boelt, som fortalte, hvilken beslutning der var taget, inden vi havde haft en mulighed for at komme med noget input til den beslutning, der skulle tages. Det synes vi er mærkeligt, da de laver et tidligere statement, om, at der skal findes en fælles beslutning mellem holdene. Jeg understreger, vi har ALDRIG haft taletid i denne beslutning. Vi har siddet længe nu og talt med Herden, som også påstod, at der var noget suspekt i de demoer og ikke støttede op omkring den beslutning League of Sharks har valgt at tage. Folk skal måske overveje om en admin karriere er vejen i e-sport?

Igennem tidligere turneringer og erfaringer, så har en admin beslutning altid været vedholdene, specielt i 1/2 dagsturneringer. Det hjælper ikke at fjerne os, da vi spiller videre på den beslutning League of Sharks admins tog i søndags, og ikke på vores egne beskyldninger, da vi egentligt beskyldte es3tag for snyd og ikke RAOZ som de blev smidt ud på. Samtidigt var det ikke kun EN admin, som tog beslutningen, men der sad faktisk fem personer sammen og diskuterede, hvad der skulle ske.

Vi ville med glæde gerne spille en omkamp mod eSpuma, men den beslutning var åbenbart allerede blevet skudt ned inden vores taletid var begyndt. Vi fik taletid, da beslutningen var taget – så det er fuldstændig ligegyldigt at have en admin til møde i 1½ time. Vi synes det burde være dem, som fik 1.500 kroner i "undskyld penge", for en fejl admins laver under turneringen. Det burde ikke være vores HOLD, der skal straffes for dårligt admin arbejde.

Vi er i CHOK over, hvordan vi er blevet behandlet i denne sag. Vi er blevet "the bad guys" efter en forkert admin beslutning, og den måde vi har forsvaret os selv, udelukkende for at beskytte os selv, da det ALDRIG har været forkert at bede om demoer, når man synes folk er suspekte?

Eller er det et overstået kapitel?

Må man ikke længere brokke sig, når man taber en kamp til fem personer, man aldrig før har set spille cs? Vi var ikke de første, som sagde noget omkring dem i den her turnering.

Vi har gjort det for at beskytte os selv, og husk vi whinede over es3tag, men det var RAOZ de blev diskvalificeret på.

Gaming.dk vil forsøge at få en kommentar fra SharkGaming snarest for at høre, hvorfor de tilsyneladende ikke har forsøgt at finde et kompromis i fællesskab med holdene, hvilket de ellers meddelte på deres Facebookside tidligere.