Nogle gange må man gerne fejre sig selv og hinanden – også selvom undertegnede er vokset op et stenkast fra Jantelovens ugennemtrængelige højborg, Mors. Så det gør vi. I den forgangne uge har Gaming.dk, i fællesskab med alle brugerne og læserne her på siden, revet en stor og gammel milepæl op ad jorden og erstattet den med en ny og mere imponerende milepæl.

Den gamle rekord på 49.289 besøgende på blot en enkelt uge er nemlig blevet slået.

Første uge med over 50.000 besøgende

58.499 personer har været her i ugens løb, og det er 9.210 flere end den gamle rekord, som stammer tilbage fra maj i 2013. Dengang var det primært nyheden om, at Copenhagen Wolves mistede sit danske League of Legends hold, med blandt andre Søren ”Bjergsen” Bjerg, som trak folk til.

Denne uges succesfulde besøgstal er naturligvis noget, der luner netop nu, hvor vi går ind i en køligere vinterperiode. De mange ekstra besøgende skyldes, at der har været et usædvanligt højt antal dramatiske nyheder – og kombineret med, at vores skribenter har taget teten og været på pletten, når nyhederne ramte offentlighedens søgelys, er det væltet ind med besøgende.

Counter-Strike og crZy fik opmærksomhed

For netop som den danske Counter-Strike scene i sidste uge havde diskuteret Xapso-sagen, og stormen faktisk var stilnet af, så ramte de skandaløse sager om snyd blandt internationale topspillere pludselig forsiden midt på ugen. Historierne væltede ind i slipstrømmen på hinanden, og det er især det, der har fået jer læsere herind.

Topscoreren i ugens løb var artiklen, crZy anklager topspillere for snyd, som med 85 kommentarer er den mest kommenterede - og med 4.396 læsere er den mest læste.

Kæmpe opdatering til League of Legends

Men drama er ikke det eneste, der har trukket i denne uge. På League of Legends fronten har en af de største og mest indflydelsesrige opdateringer i år fået ben at gå på. Patch 4.20 landede og det er, helt som ventet, også en historie, der har fået manges opmærksomhed, da den lægger grundstenen for, hvordan LCS sæsonen kommer til at arte sig.

Nogle læsere har besøgt os i ugens løb for jeg ved snart ikke hvilken gang, mens andre har læst på Gaming.dk for første gang. På vegne af redaktionen vil jeg gerne sige tak til alle de gamle ræve for at holde fast ved Gaming.dk – og byde alle nye læsere hjertelig velkommen.