Den anden patch, der udkommer i 2015-sæsonen til League of Legends, vil være Patch 5.2. Denne patch bringer en stribe skins med sig, og siger samtidig farvel til et velkendt item. Hvis man vil læse om forrige patch, 5.1, så kan man læse om den her.

Indhold af Patch 5.2*

  • Firecracker Jinx
  • Warring Kingdoms Katarina
  • Warring Kingdoms Nidalee
  • Arbiter Vel'koz
  • Tristana update
  • Item fjernet: Deathfire Grasp

Firecracker Jinx 

Dette kommer til at være det første nye skin til Jinx. En champion, der har været efterspurgt flere skins til, lige siden hun kom ud. Nu er der så et festligt skin på vej fuld af fyrværkeri. Herunder kan ses nogle billeder af det nye skin. Firecracker Jinx vil kunne fås, når det udkommer, for 1350 RP.

 

 

 

 

Warring Kingdoms Katarina

Katarina får et skin i Warring Kingdoms-tema, som vil kunne købes for 975 RP, så snart det udkommer. Herunder kan de forskellige spells ses med det nye skin.

 

 

 

Warring Kingdoms Nidalee

I samme omgang får Nidalee også et nyt skin i samme tema, nemlig Warring Kingdoms. Det vil koste 975 RP, så snart det udkommer. Herunder kan ses spells til både human form og cat form for det nye skin til Nidalee.

 

 

 

 

 

Arbiter Vel'koz

Vel'koz får samtidig også et nyt skin, dog i et helt andet tema. Det lidt Starcraft-inspirerede skin vil kunne fås i shoppen for 1350 RP. Herunder kan de forskellige animationer ses med det nye skin.

  

Tristana update

Den lille Yordle AD Carry får en opdatering i patch 5.2. Denne opdatering har vi skrevet en artikel om, som kan ses her.

Item fjernet: Deathfire Grasp

Riot Games har i nat offentliggjort, at Deathfire Grasp ikke vil være en del af spillet fra Patch 5.2 af. For at få en uddybende begrundelse for, hvorfor dette item bliver fjernet, kan man læse deres officielle opslag omkring emnet her.

* Der tages forbehold for, at den endelige patch 5.2 kan indeholde andre ting end dem, vi har listet her. Der kan også forekomme ændringer inden patchen bliver udgivet.