For få øjeblikke siden lavede League of Sharks og admin Jeppe "Futte" Andersen en 180 graders vending. CS:GO mandskabet stfuNerd har fået en officiel undskyldning og deres 1.plads tilbage.

Mandag aften blev det meldt ud, at stfuNerd og spilleren Lekr0 var blevet taget i at snyde, og derfor blev 1. pladsen frataget dem, og finalen i League of Sharks skulle spilles om. Denne nyhed har - som de fleste nyheder som snyd - skabt en del røre i andedammen. Bare nyheden her på Gaming.dk har næsten over 80 kommentarer i skrivende stund. Nogle brugere forsvarer Lekr0 og kan slet ikke se snyd, andre ser snyderiet ret tydeligt. 

Men nu er beskyldningerne om snyd altså trukket officielt tilbage, og du kan læse undskyldningen i sin fulde længde herunder:

Efter at have gennemset materialet igen og igen, samt haft lange samtaler med holdet og set gameplays fra andre af deres kampe, er jeg nødsaget til at trække min forrige udtalelse omkring stfuNerds spiller “Lekr0″ tilbage.
Der er ikke grundlag for den udelukkelse som blev lavet i Mandags, og som et følge deraf vil stfuNerd nu blive tildelt 1. pladsen til League of Sharks.

Derudover vil jeg, til næste omgang League of Sharks, gøre brug af følgende metoder for at sikre mig at dette ikke sker igen:

Hvis der er tvivl om hvorvidt en spiller snyder eller ej, så skal holdet kontaktes med konkrete punkter som de så skal forklare.
Der skal være flere admins til, i tæt samarbejde, at gennemse demoer, og til at svare på spørgsmål.

Jeg vil gerne undskylde overfor League of Shark, de involverede hold, samt sponsorerne, for min uovervejede beslutning.

Jeppe “Futte” Andersen – League of Sharks CS:GO Admin

Vi har nok ikke set det sidste til postyret om denne weekends turnering. Vi vender tilbage med flere kommentarer og informationer, når de dukker op.