OPDATERINGOfficiel undskyldning til stfuNerd og førstepladsen gives tilbage.
Læs ovenstående nyhed for seneste nyt.

Denne weekend bød på finaler i League of Sharks. Her spillede stfuNerd sig ubesejrede hele vejen til finalen, som de efterfølgende vandt 1-0 over Reason Gaming. Men mandag aften blev stfuNerd frataget sig sejren på grundt af anklager om snyd.

Under finalen blev der nemlig gjort indsigelser om snyd imod stfuNerd. Disse indsigelser har admin Jeppe "Futte" Andersen nu undersøgt. Lidt for sent, vil nogle måske mene, og der var allerede inden den store finale tale om, at stfuNerd, og mere præcist spilleren Lekr0, snød i kampene. Det har dog først været muligt at få en afgørelse mandag aften, da beviserne skulle gennemgås grundigt. 

Efter en meget grundig gennemgang af alt foreliggende materiale er jeg nu kommet frem til en beslutning omkring teamet stfuNerd, og specifikt spilleren Lekr0.
Jeg mener, at der i materialet, ligger beviser nok til at støtte en udelukkelse, på baggrund af snyd.

Jeg har modtaget en del feedback fra forskellige sider af, hvor den største del af det er en uforståelse over, hvorfor stfuNerd ikke blev udelukket allerede inden grand final.
Dette skete fordi der ikke var nok beviser imod dem, og tvivlen kom dem til gavn. - admin Jeppe "Futte" Andersen.

Det får nu den konsekvens, at stfuNerd fratages sejren og helt udelukkes af turneringen. Det betyder dermed, at finalen skal spilles om, og der er rokeringer af placeringerne. Den store finale skal spilles imellem Reason Gaming og Team SharkGaming. 

På baggrund af denne udelukkelse vil vi gerne se en omkamp af Grand Final, dog med andre hold. Det bliver i denne omgang Reason Gaming imod Team Sharkgaming.
Vi har valgt ikke at gå længere tilbage i bracket, da den første indsigelse imod stfuNerd kom i upper bracket finalen, imod Reason Gaming. admin Jeppe "Futte" Andersen.

3. pladsen bliver nu tildelt LePorre, der ellers havde fået sig en 4. plads efter et nederlag til SharkGaming. 

Der foreligger endnu ikke nogen detaljer om, hvilken form for snyd, der skulle være blevet brugt af stfuNerd og spilleren Lekr0. Du kan læse hele afgørelsen på den officielle Leage of Sharks-side.

Beslutningen om udelukkelsen betyder altså, at Team SharkGaming, kommer en tur i finalen og får en mulighed for at vinde turneringen. Virksomheden SharkGaming står som bekendt bag League of Sharks, og nu får netop deres sponsorerede hold en plads i finalen. Vi har derfor efterfølgende snakket med Jeppe "Futte" Andersen, for at høre, hvordan forløbet har været. 

Han fortæller, at han i løbet af turneringen modtog en del kommentarer fra folk om, at stfuNerd snød. Beviserne var dog ikke så overvældende, at holdet blev stoppet under selve turneringen. Indsigelsen om snyd blev givet af Reason Gamings manager, Tina Nexø Andersen. Hun bad allerede efter upper bracket-finalen om en demo af Lekr0's kamp, og det var altså medvirkende til, at anklagen blev lagt på bordet efterfølgende. Derefter blev mandagen brugt på at gennemgå demoer af stfuNerd og især Lekr0s kampe. Mandag aften kom den officielle udmelding så. Futte fortæller Gaming.dk, at beslutningen om at diskvalificere stfuNerd ligger 100% hos ham, og han har ikke haft anden kontakt med SharkGaming end den officielle udmelding.

Sharkgaming har haft kontaktet mig efter finalen for at høre noget om situationen - Jeg gav dem intet, bad dem vente på officiel statement. Jeppe "Futte" Andersen til Gaming.dk

Ingen af holdene er på nuværende tidspunkt kommet med en officiel udtalelse. Vi har kontaktet sftuNerd for en kommentar, men vi har endnu ikke fået svar. Vi kommer med flere informationer - og et svar fra stfuNerd - når der er nyt i sagen. Vi har endnu ikke en tid på den nye finale, men så snart vi ved mere, vender vi frygteligt tilbage.