Niels "rizc" Topp lancerede for knap en måned siden organisationen, Magistra, og har allerede nu erhvervet sig et solidt dansk hold i CS:GO.
Det tidligere stfu.Nerd lineup blev signet, efter at holdet havde fået støtte af Magistra til at deltage i den svenske AOC CS:GO Challenge ved Inferno Online.

Det var et arrangement, som begge parter var tilfredse med, og efter turen til Sverige blev holdet signet fast, hvor rizc udtalte følgende:

Efter at have brugt et par dage med spillerne i Stockholm var jeg overbevist om at disse fem spillere var de som jeg ville signe til Magistra. Udover at være behagelige mennesker var de også utrolig dygtige til deres profession, dette samt deres vilje til at konstant forbedre deres individuelle og holdmæssige spil gør at jeg forudser en lys fremtid for dem.

Der er dog også glæde hos spillerne, som - selvom de måtte se sig slået i semifinalen til vinderholdet - fik leveret et flot resultat. Holdkaptajnen, Niels Christian "NaToSaphiX" Morh Sillassen, udtalte følgende på holdets hjemmeside:

Efter at Magistra, og specifikt deres ejer Niels, hjalp os til Sverige prøvede vi at udarbejde en aftale der kunne binde os sammen i en længere tidsperiode. Siden begge parter nød hinandens samvær og mine drenge leverede et godt resultat ved at carrie mig til semifinalen, hvor vi tabte til holdet som vandt turneringen, var en kontrakt med Magistra det rigtige valg for alle. Vi håber at holdet sammen med Magistra kan få en successfuld tid med Magistra med masser af individuel og kollektiv udvikling!

Holdet består af en række velkendte danskere, som tidligere har spillet på hold som Team SharkGaming, nerdRage, Epiphany Bolt, Team Optimum og mTw.dk:

  •  Jackie "INX" von Egedgaard
  •  Nikolai "pkn" Møller Nørgaard
  •  Emil "hiffer" Ervolder
  •  Oliver "oW" Winther
  •  Niels Christian "NaToSaphiX" Morh Sillassen

Foto: Magistra (NatoSaphiX)

Holdet vil deltage i en række turneringer, hvor League of Sharks Summer er iblandt, som spilles i den kommende weekend. Holdet deltager derudover i Dust2.dk's CS:GO turnering, CEVO, ESEA og CS:GO Danmarks liga.

Du kan læse mere omkring organisationen og holdet på deres hjemmeside.