Sagen mellem Team Xapso og fire tidligere spillere, hvor ejeren sagsøger spillerne for en samlet sum på omkring 60.000 kroner for kontraktbrud, er næppe gået manges næser forbi. Nu er der nyt i sagen, da Christian "VIKINGd0m" Badsted, ejer af Xapso, afslører, i en kommentar til denne klumme, at han har kontaktet sin advokat for at undersøge mulighederne for et forlig.

Gaming.dk har derfor været i kontakt med VIKINGd0m, som bekræfter, at han er klar til at indgå et forlig i sagen. Han understreger dog, at det ikke er af nød, men af hensyn til begge parter i sagen.

Muligheden for et forlig er ikke fordi, jeg er bange for at tabe sagen, men for at få den afsluttet. Signalet er stadig kraftigt, men vil spare os alle for en del tid. Desuden, så vil alle involverede sikkert gerne videre med deres liv uden at have den hængende over hovedet.

Selve beløbet kan jeg ikke sige noget om, da jeg ingen henvendelse har fået fra de fire endnu - og måske ikke får det.
Bolden er dermed sendt videre til spillerne, som nu skal vurdere, om de vil indgå et forlig eller prøve sagen ved retten. De kan individuelt selv vælge, hvad de ønsker og derfor har Gaming.dk taget kontakt til spillerne for at høre, hvor de står lige nu.

Thomas "haste" Dyrensborg oplyser, at ingen har indgået forlig endnu, men han er personligt selv åben for ideen om et forlig med Xapso.

Jeg har forhørt VIKINGdom om en mulighed for forlig, dog er jeg selv i snak med en advokat som jeg bare afventer svar fra. Lige nu sidder jeg med åbne døre.

Vi handlede i god tro ud fra nogle paragraffer, der står i kontrakten, og dermed smuttede vi fra Xapso. Der skal dog hverken diskuteres, om kontrakten er gældende eller ej, da vi selv har valgt at skrive under på den, og derfor må vi også finde en løsning for at komme ud af det.

Lige nu skal sagen bedømmes ud fra en Skype-samtale og en Steam-log eller to, der skal vurderes, hvor gældende de vil være i en mulig retssag. Vi vil dog gerne have et forlig på plads hurtigst muligt, hvis prisen kan accepteres af begge parter.

Hverken Lasse "maeVe" Loft Elgaard eller Keven "NeveK" Tofteng ønsker at kommentere på deres ståsted i sagen, mens Benjamin "tabu" Vangstrup ikke har reageret på Gaming.dks henvendelser.